Denné MENU:

ŠTVRTOK 08.08.2019


Letný zeleninový boršč + 9 denných menu

1.150g/ Plnené br. mäso s cuketovými plackami, obl.č.kap.

2.150g/ Rebierko so šunkou a vajcom, R/H, zel.obl.

3.150g/ Kuracie s broskyňou a syrom, R/H, mrkvový šalát

4.150g/ Vyprážané kare, ZK, uhorkový šalát

5.150g/ Hydinová pečeň na cibuľke, dusená ryža, uh. šalát

6.380g/ Spišské pirohy so slaninou a smotanou 

7.350g/ Pstruh na masle s bylinkami, 1/2VZ, čerstvé obloženie

8.150g/ Banány v čokoláde

9.380g/ Cézar šalát s kuracím mäsom,dresingom a hriankou

Vysvetlivky k príloham :

R/AZ –        75g dusená ryža, 75g Americké zemiaky

R/H –          75g dusená ryža, 75g hranolky

H –            150g hranolky

ZK  –         150g Zemiaková kaša

VZ –           200g Varené zemiaky 

OZ –           200g Opekané zemiaky

uh.šalát – 100g Uhorkový šalát

zel.obl. –     75g obloženie z bielej kapusty

Vytlačiť MENU